Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll

Följ

Varbergs GIF Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Varbergs GIF Fotboll
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Varbergs GIF Fotboll
Adress Birger Svenssons väg 4
Postadress 43250 Varberg
Telefon 073-73 165 83
E-post fotboll@varbergsgif.se
Orgnr 802439-2873
Swish 123 299 16 69

Om Varbergs GIF Fotboll

14 maj 1905 bildades Varbergs GIF. 1995 delades Varbergs GIF upp i självständiga föreningar för fotboll, gymnastik och friidrott. Lite olyckliga omständigheter gjorde att Söndagen den 16 december år 2007 Ombildades Varbergs GIF Fotboll.

Varbergs GIF Fotboll tillhör idrottsalliansen Varbergs GIF där både Varbergs GIF Friidrott och Varbergs GIF Gymnastik ingår.

Varbergs GIF Fotboll har idag en ungdomsverksamhet (5 lag) och ett representationslag som spelar i div 2 västra götaland.

Varbergs GIF Fotboll är en medlemsförening. Det är medlemmarna som är klubbens ägare, som väljer vår styrelse, röstar om avgörande beslut och därmed utvecklar föreningens framtid.

Att vara medlem i Varbergs GIF Fotboll är det finaste beviset på din relation med föreningen. Att tillhöra den rödblå guldföreningen och att stå tillsammans i med och motgång visar även att du vill vara med och utveckla föreningen till en bättre förening.
Som medlem har du möjlighet att påverka genom din rösträtt på årsmötet och genom att lämna in motioner till årsmötet.